Cimbom'da Nonda şoku

Isınırken sakatlanan golcü futbolcu, moralleri bozdu.

Galatasaray, Türkcell Süper Lig'de 27 Ocak Pazar günü deplasmanda Ankaragücü ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, Fortis Türkiye Kupası'nda dün Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçında oynayan futbolcuların, rejenerasyon çalışması yaptıkları belirtilirken, diğer oyuncuların dar alanda iki takım halinde kalecilerin de katıldığı teknik çalışmalar yaptıkları bildirildi.

Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçı öncesinde ısınırken Mehmet Topal ile girdiği bir pozisyonda sakatlanan Nonda'nın sol diz iç yan bağında oluşan sakatlığı nedeniyle bu sabah yapılan MR incelemesinde, birinci derecede zorlanma tespit edildiği, tedavisine devam edilen futbolcunun Ankaragücü maçında oynayıp oynamayacağının belli olmadığı ifade edildi.

Sakatlığı bulunan futbolculardan Hakan Balta'nın yarın Acıbadem Hastanesi'nde MR incelemesinden geçeceği, Hasan'ın da tedavisine sağlık merkezinde devam edildiği dile getirdi.

Lincoln ve Ayhan'ın tedavilerinin ardından salon ve sahada sağlık ekibi tarafından çalıştırılmaya devam edildiği, ağrıları olan Okan'ın iki gün dinlendirildiği vurgulandı. Semih'in ise ameliyata hazırlık amacıyla yapılan tedavi ve rehabilitasyon çalışmalarının sağlık merkezinde sürdüğü bildirildi.

Galatasaray, Ankaragücü maçı hazırlıklarını yarın çift antrenmanla sürdürecek.

AA

0 Yorum