Özcan Deniz Taburcu oldu

Basın mensuplarına el sallayan şarkıcı sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Çeşme'de sahneyken uğradığı silahlı saldırı sonucu ayağından yaralanan Özcan Deniz, ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in özel uçağıyla İstanbul'a geldi.
Geçtiğimiz Pazar günü İzmir'in turistik mekanlarından olan Çeşme'de sahne alan sanatçı Özcan Deniz, Mustafa A'nın silahlı saldırısı sonucu ayağından yaralanmış, kanlar içinde yere yığılan Deniz, hastaneye kaldırılırken saldırgan ise korumalar ve otel personeli tarafından etkisiz hale getirilmişti.

Olayın ardından ayağına isabet eden kurşunun kemiğini kırması ve içerde kalması sonucu Deniz, ameliyata alınmıştı.

Deniz, İzmir'deki tedavisinin ardından saat 13.00 sıralarında TC-TAT kuyruk tescilli İbrahim Tatlıses'e ait özel bir uçakla İstanbul'a geldi.
Özcan Deniz, uçaktan sedyeyle indirilerek ambulansa alındı. Bu sırada basın mensuplarının geçmiş olsun dileklerine karşılık el sallayan Deniz, iyi olduğunu söyledi.

Ünlü sanatçı Özcan Deniz, ambulansla hastaneye sevk edilirken, menejeri Esin Akdoğan, basın mensuplarına açıklama yaptı.

Deniz'in sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen Akdoğan, "Deniz Bey, normalde Perşembe günü gelecekti. Ancak durumu daha iyi olunca doktoru çıkabileceğini söyledi. Biz de çıktık" diye konuştu.

İbrahim Tatlıses'in özel uçağıyla ilgili bir soru üzerine Akdoğan, "Uçak konusunda bir bilgimiz yoktu. Bizim haberimiz yoktu.Uçak kiralamış, denk gelmiş" diye konuştu.

1 Yorum

  1. iltiriş  

    19 Şubat 2008 17:35

    Reklam kokmayan hareketler bunlar

    ölseydi daha sansasyon olurdu diye düşünüyorum.

    çok da umrumda değil aslında

    sadece tv'ler günlerce bunu konuşur bu beni rahatsız ediyor